Pravosudna akademija

Poziv na online seminar „Suzbijanje spolnog zlostavljana djece“, 22.-23. veljače 2021. Rok za prijavu: 28. siječnja 2021. u 12:00

Akademija za europsko pravo (ERA), u suradnji s Pravosudnom akademijom, organizira online seminar za suce i državne odvjetnike „Suzbijanje spolnog zlostavljanja djece“ koji će se održati 22. i 23. veljače 2021. Radionica se provodi u okviru projekta financiranog od strane Europske komisije.

Cilj ovog online seminara je prikazati pravne mjere za sprečavanje i suzbijanje spolnog zlostavljanja djece kao i načine efikasne istrage i progona.

Glavne teme ovog online seminara su europski i međunarodni pravni mehanizmi za borbu protiv spolnog zlostavljanja djece, mjere protiv oglašavanja i seksualnog iskorištavanja djece u području putovanja i turizma te programi prevencije i zaštite.

Radni jezik online seminara je engleski, a nacrt programa dostavlja se u privitku.

Online seminar je besplatan za sve polaznike te će se održati putem ERA-ine online platforme.

Više o online seminaru na poveznici: https://www.era.int/cgi-bin/cms?_SID=NEW&_sprache=en&_bereich=artikel&_aktion=detail&idartikel=130401

Mole se zainteresirani suci da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima), potpisanu od strane predsjednika suda, kao i popunjeni prijavni obrazac na engleskom jeziku pošalju na e-mail adresu: tamara.pavicic@pravosudje.hr najkasnije do 28. siječnja 2021. godine u 12:00 sati.


Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima

Kalendar događanja

«Ožujak 2021»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn

Izjava o privatnosti

Korištenje kolačića (cookies)