Pravosudna akademija

Poziv na seminar „EU pravo o suzbijanju diskriminacije“, Vilnius, 2.-3. travnja 2020. Rok za prijavu: 6. veljače 2020. u 12:00

Akademija za europsko pravo (ERA), u suradnji s Europskom komisijom, organizira seminar za suce pod nazivomm „EU pravo o suzbijanju diskriminacije“ koji će se održati 2. i 3. travnja 2020. u Vilniusu.

Seminari iz ove serije ERA-inih seminara posvećeni su direktivama EU-a 2000/78 i 2000/43 koje se odnose na zaštitu od diskriminacije na osnovi rase, dobi, invaliditeta, vjere i spolne orijentacije.

Radni jezik seminara: engleski

Više o seminaru na poveznici: www.era.int/anti-discrimination

Svim polaznicima seminara ERA će nadoknaditi putne troškove u iznosu do 450 EUR. Putni troškovi refundiraju se nakon seminara i po dostavi odgovarajućih dokumenata ERA-i (npr. zrakoplovne karte, boarding karte, karte za vlak i autobus, i sl.). Polaznicima seminara ERA će osigurati i troškove dvaju (2) noćenja u hotelu koji će odrediti i rezervirati ERA. Tijekom seminara ERA osigurava ručkove i pauze za kavu za polaznike seminara.

Za polaznike iz Hrvatske osigurana su obično 2-3 mjesta, a seminari iz ove serije posebno su namijenjeni sucima koji rade na predmetima iz područja radnog prava.

Mole se zainteresirani suci da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima), potpisanu od strane predsjednika suda, kao i popunjeni prijavni obrazac na engleskom jeziku pošalju na e-mail adresu: tamara.pavicic@pravosudje.hr najkasnije do 6. veljače 2020. godine u 12:00 sati.


Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima

Prijavni obrazac
 

Kalendar događanja

«Listopad 2020»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn

Izjava o privatnosti

Korištenje kolačića (cookies)