Pravosudna akademija

Poziv za sudjelovanje na seminarima u organizaciji Francuske nacionalne škole za pravosudne dužnosnike (ENM). Rok za prijavu: 23. rujna 2021. u 12:00 sati

Francuska nacionalna škola za pravosudne dužnosnike (ENM), u suradnji s Europskom mrežom za pravosudno osposobljavanje (EJTN), organizira seminare za suce koji će se održati u studenome 2021.:

• Suzbijanje kaznenih djela protiv okoliša, 3.-5. studenoga 2021. / Pariz (radni jezik – engleski i francuski)

Svrha seminara je prezentacija europske i međunarodne pravne regulacije o zaštiti okoliša i suzbijanju nedopuštene trgovine zaštićenim biljnim i životinjskim vrstama. Predviđeno je ukupno deset mjesta za polaznike iz država članica Europske unije koji će sudjelovati posredstvom EJTN-a.

Više informacija dostupno je na poveznici:

Seminar 2_AMBITUS_invitation_V1

• Pravo javnog informiranja, 9.-10. studenoga 2021. / Pariz (radni jezik – engleski i francuski)

Svrha seminara je razvoj komunikacijskih vještina pravnih stručnjaka u kontekstu ostvarivanja prava javnosti na pristup informacijama. Predviđeno je ukupno pet mjesta za polaznike iz država članica Europske unije koji će sudjelovati posredstvom EJTN-a.

Više informacija dostupno je na poveznici:

Save The Date_JUSTFREE_Seminar2

Zainteresirani suci mole se da popunjenu “Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima” (s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju), potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu: ratimir.prpic@pravosudje.hr unutar navedenog roka.

Prijave pristigle izvan roka neće se uvažavati.

Sudjelovanje je besplatno za sve polaznike. Polaznici su dužni sami organizirati put, a organizator (EJTN) nadoknađuje putne troškove te isplaćuje dnevnice nakon dostave originalnih putnih isprava (zrakoplovna karta, račun za zrakoplovnu kartu i boarding karte) po završetku seminara, najkasnije u roku od dva mjeseca od završetka seminara. Molimo polaznike da let i smještaj rezerviraju tek nakon poruke organizatora (EJTN) da su odabrani za sudjelovanje.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima 

Dokumenti

Kalendar događanja

«Rujan 2021»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Maksimirska cesta 63
10 000 Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 01/2357 626

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn

Izjava o privatnosti

Korištenje kolačića (cookies)