Pravosudna akademija

Poziv za sudjelovanje na seminaru Europske mreže za pravosudno osposobljavanje (EJTN) pod nazivom “Višerazinsko postupanje prema posebno osjetljivoj djeci”, Ljubljana, 8. i 9. travnja 2021. - Rok prijave: 8. veljače 2021. u 12h

Europska mreža za pravosudno osposobljavanje (EJTN) organizira seminar pod nazivom “Višerazinsko postupanje prema posebno osjetljivoj djeci”. Seminar će se održati u Ljubljani, 8. i 9. travnja 2021.

Seminar je namijenjen sucima i državnim odvjetnicima iz država članica EU koji se u svom radu susreću s temom seminara. Radni jezici su engleski i slovenski jezik, uz osigurano simultano prevođenje za te jezike.

Seminar je besplatan za sve polaznike. Prednost prilikom odabira imat će suci koji do sada nisu ili su rijetko sudjelovali na međunarodnim aktivnostima posredstvom Pravosudne akademije. Za seminare za koje je posebno navedeno ciljna skupina, neće se uzimati u obzir prijave sudaca koji se ne bave navedenim područjem prava.

Održavanje seminara ovisi o situaciji s pandemijom koronavirusa te se polaznici koji će biti odabrani mole da ne organiziraju put unaprijed, već da čekaju obavijesti EJTN-a.

Rok za dostavljanje prijava Pravosudnoj akademiji je 8. veljače 2021. u 12h. Prijave dostavljene izvan roka neće se uzimati u obzir.
Zainteresirani suci mole se da popunjenu “Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima” (s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu: jelena.tepic@pravosudje.hr unutar navedenog roka.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima
Često postavljena pitanja

Kalendar događanja

«Ožujak 2021»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn

Izjava o privatnosti

Korištenje kolačića (cookies)