Pravosudna akademija

Poziv za sudjelovanje na seminaru „Kulturalne različitosti u sudnici – suci u Europi pred novim izazovima“ (HFR/2021/09), Barcelona, 18. i 19. studeni 2021. Rok za prijavu: 17. rujna 2021. u 12:00 sati

Europska mreža za pravosudno osposobljavanje (EJTN) organizira seminar za suce pod nazivom „Kulturalne različitosti u sudnici – suci u Europi pred novim izazovima“ (HFR/2021/09), koji će se održati 18. i 19. studenoga 2021. u Barceloni.

Radni jezik seminara je engleski jezik. Sudjelovanje je besplatno za sve polaznike.

Seminar je namijenjen sucima koji se bave radnim, obiteljskim i kaznenim pravom te pravom azila. Odabrani sudionici će prema tim odrednicama biti podijeljeni u četiri radne grupe, stoga prijava mora sadržavati naznaku u kojoj od navedenih grana prava prijavljeni sudac ima praktičnog iskustva.

Zainteresirani suci mole se da popunjenu “Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima” (s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju), potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu: ratimir.prpic@pravosudje.hr najkasnije do 17. rujna 2021. u 12:00 sati.

Prijave pristigle izvan roka neće se uvažavati.

Molimo polaznike da let i smještaj rezerviraju tek nakon poruke organizatora (EJTN) da su odabrani za sudjelovanje. Organizator (EJTN) zadržava pravo konačnog odabira polaznika.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima

Kalendar događanja

«Rujan 2021»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Maksimirska cesta 63
10 000 Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 01/2357 626

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn

Izjava o privatnosti

Korištenje kolačića (cookies)