Pravosudna akademija

Poziv za sudjelovanje na seminaru „Ravnopravnost spolova“ Akademije za europsko pravo (ERA), Tallinn, 23. i 24. rujna 2021. Rok za prijavu: 15. srpnja 2021. u 12:00 sati

Akademija za europsko pravo (ERA), u suradnji s Pravosudnom akademijom, organizira seminar za suce pod nazivom „Ravnopravnost spolova“, koji će se održati 23. i 24. rujna 2021. u Tallinnu.

Radni jezik seminara: engleski i estonski

Više informacija dostupno je na poveznici:

https://era-comm.eu/eu-gender-equality-law/

Svim polaznicima seminara ERA će nadoknaditi putne troškove u iznosu do 450 EUR. Putni troškovi refundiraju se nakon seminara i po dostavi odgovarajućih dokumenata ERA-i (npr. zrakoplovne karte, boarding karte, karte za vlak i autobus i sl.). Polaznicima seminara ERA će osigurati i troškove dvaju (2) noćenja u hotelu koji će odrediti i rezervirati ERA. Tijekom seminara ERA osigurava ručak i pauze za kavu za polaznike seminara.

Za polaznike iz Hrvatske osigurana su obično 2 do 3 mjesta, a seminari iz ove serije posebno su namijenjeni sucima koji rade na predmetima iz područja radnog prava.

Zainteresirani suci mole se da popunjenu “Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima” (s osobnim kontakt podacima), potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu: ratimir.prpic@pravosudje.hr najkasnije do 15. srpnja 2021. u 12:00 sati.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima

Kalendar događanja

«Rujan 2021»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Maksimirska cesta 63
10 000 Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 01/2357 626

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn

Izjava o privatnosti

Korištenje kolačića (cookies)