Pravosudna akademija

Seminar za savjetnike u pravosudnim tijelima “Europski prekogranični građanski postupci”, Helsinki, 20.-23. rujna 2021.; Rok za dostavljanje prijava: 5. srpnja 2021. u 12:00

Pravosudna akademija sudjeluje kao pridruženi partner u projektu Akademije za europsko pravo (ERA) pod nazivom “Bolja primjena europskih građanskih prekograničnih postupaka: pravna i jezična edukacija za sudsko osoblje u Europi”. Projekt se financira iz Programa pravosuđe Europske unije, a u slučaju Hrvatske, namijenjen je edukaciji savjetnika u pravosudnim tijelima koji rade na predmetima iz područja građanskog prava.

U okviru ovog projekta, u Helsinkiju se od 20. do 23. rujna 2021. održava seminar “Europski prekogranični građanski postupci”, a program seminara dostupan je na sljedećoj poveznici:


Radni jezik: engleski

Troškovi: Nema kotizacije za seminar

ERA svim polaznicima pokriva sljedeće:
- 3 noćenja s doručkom (rezervira i plaća ERA);
- Putne troškove do 400 eura nakon završetka seminara i po dostavi dokumenata vezanih uz putne troškove ERA-i (karta, račun za kartu, boarding karte);
- Pauze za kavu, ručkovi i 2 zajedničke večere.

Tijekom provedbe seminara provode se epidemiološke mjere kao što je držanje distance te je obavezno nošenje maski za lice u svim unutarnjim prostorima.

U slučaju eventualne nemogućnosti održavanja seminara zbog epidemiološke situacije, isti će biti organiziran u formi mrežnog seminara.

Mole se sudski savjetnici zainteresirani za ovaj seminar da svoje prijave dostave najkasnije do 5. srpnja 2021. u 12:00. U prijavi je potrebno navesti odjel u kojem su savjetnici zaposleni.

Prilikom odabira polaznika, neće se uzimati u obzir:
- Prijave sudaca;
- Prijave sudskih savjetnika koji ne rade na predmetima iz područja građanskog prava;
- Prijave sudskih savjetnika dostavljene izvan roka.

Prednost prilikom odabira imat će sudski savjetnici koji do sada nisu ili su rijetko sudjelovali u međunarodnim aktivnostima Pravosudne akademije.

Zainteresirani sudski savjetnici mole se da popunjenu „Prijavu za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima“ (s osobnim kontakt podacima i podacima o aktivnosti na koju se prijavljuju) potpisanu od strane predsjednika suda, pošalju na e-mail adresu: tamara.pavicic@pravosudje.hr unutar navedenog roka.

Prijava za sudjelovanje na međunarodnim aktivnostima.

Često postavljena pitanja

Kalendar događanja

«Rujan 2021»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Maksimirska cesta 63
10 000 Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 01/2357 626

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn

Izjava o privatnosti

Korištenje kolačića (cookies)