Pravosudna akademija

Treća sjednica Programskog vijeća Pravosudne akademije 11. listopada 2016.

Dana 11. listopada 2016. godine, na inicijativu zamjenice predsjednika Vrhovnog suda Republike Hrvatske i predsjednice Programskog vijeća Pravosudne akademije, Ane Garačić, održana je treća sjednica Programskog vijeća Pravosudne akademije sa sljedećim dnevnim redom:

1. Donošenje Programa cjeloživotnog stručnog usavršavanja službenika, savjetnika u pravosudnim tijelima i pravosudnih dužnosnika u 2017. godini
2. Razno

Zaključci:

I. Odlučeno je da će se pročistiti tekst „Obveze Pravosudne akademije prema nacionalnim strategijama, preporukama, međunarodnim organizacijama i EU projektima“ u smislu da će se izbaciti sve obveze čije je razdoblje primjene završilo.
II. Predloženo je da se na sljedeću sjednicu PVPA pozove pomoćnik ministra pravosuđa kako bi se raspravilo o obvezi uključivanja PA u nacionalne strategije, planove i programe.
III. Odlučeno je da će se na sljedećoj sjednici PVPA pregledati predložena lista tema te utvrditi teme iz područja europskog i međunarodnog prava u odnosu na uredbe i direktive o kojima je već provedena edukacija u 2015. i 2016. godini.  

Kalendar događanja

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn

Izjava o privatnosti

Korištenje kolačića (cookies)