Pravosudna akademija

Odluka Upravnog odbora Europske mreže za pravosudno osposobljavanje (EJTN) o odvijanju edukacije od 1. rujna 2020.

Poštovani polaznici aktivnosti Europske mreže za pravosudno osposobljavanje (EJTN),

Pročitaj više

Najava seminara “Novine u kaznenom zakonodavstvu – 2020.”, Opatija, 17.- 18. rujna 2020.

Vrhovni sud Republike Hrvatske u suradnji s Pravosudnom akademijom organizira dvodnevni seminar „Novine u kaznenom zakonodavstvu – 2020.”, koji će se održati 17. i 18. rujna 2020. (četvrtak i petak), u Amadria Park - Grand Hotelu 4 Opatijska cvijeta, Opatija, Viktora Cara Emina 6.

Pročitaj više

Novi webinar Europske mreže za pravosudno osposobljavanje (European Judicial Training Network, EJTN) – „Sloboda izražavanja u vrijeme pandemije“, 16. srpnja 2020., 13:00-14:00

Europska mreža za pravosudno osposobljavanje (European Judicial Training Network, EJTN) predstavlja seriju jednosatnih webinara namijenjenih pravosudnim dužnosnicima, a prvi u nizu održat će se 16. srpnja 2020. od 13:00 do 14:00 sati. Tema webinara je sloboda izražavanja u vrijeme pandemije. Nakon kratkog uvoda, slijedi prezentacija od 30 minuta te pitanja i odgovori. Voditeljica webinara je Raluca Bercea, profesorica na Pravnom fakultetu Sveučilišta Zapad u Temišvaru, Rumunjska.

Pročitaj više

Poziv za dostavu prijava na pravno-jezične seminare Europske mreže za pravosudno osposobljavanje u razdoblju rujan-studeni 2020.

Europska mreža za pravosudno osposobljavanje (European Judicial Training Network - EJTN) organizira sljedeće pravno-jezične seminare u razdoblju rujan-studeni 2020.:

Pročitaj više

Poziv za dostavu prijava na seminare iz ciklusa „Ljudska prava“ u organizaciji Europske mreže za pravosudno osposobljavanje (EJTN) u rujnu i listopadu; Rok za dostavu prijava 15. srpnja 2020. u 12.00 sati

Europska mreža za pravosudno osposobljavanje (European Judicial Training Network - EJTN) organizira sljedeće seminare iz ciklusa „Ljudska prava“ u rujnu i listopadu 2020.:

Pročitaj više

Poziv za dostavu prijava na seminare iz ciklusa „Upravno pravo“ u rujnu i listopadu 2020.; Rok za dostavu prijava: 10. srpnja. 2020. u 12:00

Europska mreža za pravosudno osposobljavanje (European Judicial Training Network - EJTN) organizira sljedeće seminare iz ciklusa „Upravno pravo“ u rujnu i listopadu 2020.:

Pročitaj više

Poziv za dostavu prijava na seminar „Kibernetički kriminal i e-dokazi (osnovna razina)“, Scandicci, 8.-9. listopada 2020.; Rok za dostavu prijava 15. srpnja 2020. u 12.00 sati

Europska mreža za pravosudno osposobljavanje (European Judicial Training Network - EJTN) organizira seminar „Kibernetički kriminal i e-dokazi (osnovna razina)“, koji će se održati u Scandicciu, 8.-9. listopada 2020.

Pročitaj više

Novi webinar Globalne mreže za sudački integritet UNODC-a „Sustavi objava podataka o imovinskom stanju sudaca“, 2. srpnja 2020., 15:00-16:00

Globalna mreža za sudački integritet Ureda Ujedinjenih naroda za droge i kriminalitet pokrenula je seriju webinara o raznim temama koje suci širom svijeta smatraju važnima za svoj rad. Sljedeći webinar posvećen je temi „Sustavi objava podataka o imovinskom stanju sudaca“ (The Financial Disclosure Systems for Judges). 

Pročitaj više

Održana Opća skupština Europske mreže za pravosudno osposobljavanje u okviru hrvatskog predsjedanja Vijećem Europske unije, 19. lipnja 2020.

Dana 19. lipnja 2020., pod hrvatskim predsjedanjem Vijećem Europske unije, Pravosudna akademija je, u suradnji s Europskom mrežom za pravosudno osposobljavanje (EJTN), organizirala 23. Opću skupštinu Mreže. 

Pročitaj više

Poziv za prijedloge tema stručnog usavršavanja u Pravosudnoj akademiji

sukladno Zakonu o Pravosudnoj akademiji Programsko vijeće Pravosudne akademije za svaku narednu godinu donosi Program stručnog usavršavanja pravosudnih dužnosnika, savjetnika u pravosudnim tijelima i službenika u pravosuđu.

Pročitaj više
Ostale vijesti

Kalendar događanja

«Srpanj 2020»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn

Izjava o privatnosti

Korištenje kolačića (cookies)