Pravosudna akademija

Poziv za dostavu dokumentacije

Dana 7. srpnja 2021. Pravnosudna akademija objavljuje Poziv za dostavu dokumentacije za pohađanje Državne škole za pravosudne dužnosnike u nastavnoj godini 2021./2022.

Obavijest o promjeni sjedišta Pravosudne akademije

Pravosudna akademija mijenja svoje sjedište, koje se od 04. lipnja 2021. nalazi na adresi:
Maksimirska cesta 63, 10 000 Zagreb.

O mjestu održavanja radionica licem u lice pravovremeno ćemo Vas obavijestiti.

Poziv za sudjelovanje na mrežnim seminarima Europske mreže za pravosudno osposobljavanje (EJTN) u okviru programa EJTN-a - Digital Train the Trainer Programme (DTP) – novi datumi

Europska mreža za pravosudno osposobljavanje (EJTN) ponudila je nove datume mrežnih seminara u okviru programa Digital Train the Trainer Programme (DTP) koji će se održati u terminima od kraja kolovoza pa do prosinca 2021.

Pročitaj više

Obavijest o stručnom usavršavanju vježbenika u pravosudnim tijelima

Pravosudna akademija u sklopu priprema za polaganje pravosudnog ispita organizira on-line stručno usavršavanje za vježbenike u pravosudnim tijelima i to u sljedećim terminima:

Pročitaj više

Odabrani voditelji za vođenje mrežnih seminara u okviru aktivnosti stručnog usavršavanja vježbenika u pravosudnim tijelima u 2021.g.

Programsko vijeće Pravosudne akademije je na šestoj sjednici održanoj 14.07.2021.g. odabralo voditelje mrežnih seminara u okviru aktivnosti stručnog usavršavanja vježbenika u pravosudnim tijelima radi pripreme za polaganje pravosudnog ispita.

Pročitaj više

Poziv za sudjelovanje na seminarima Europske mreže za pravosudno osposobljavanje (EJTN) u rujnu i listopadu 2021. Rok za prijavu: 29. srpnja 2021.

Europska mreža za pravosudno osposobljavanje (EJTN) organizira seminare za suce koji će se održati u rujnu i listopadu 2021.:

Pročitaj više

CEELI Institut zapošljava Izvršnog direktora - Rok prijave: 30. srpnja 2021.

CEELI Institut objavio je oglas o zapošljavanju Izvršnog direktora.

Pročitaj više

Poziv za prijave na radionicu “Temeljna prava i djelotvorna pravna zaštita u svim područjima: Ujednačenost ili raznolikost“, Coimbra, 30. rujna- 1. listopada 2021.

Sveučilište u Trentu provodi projekt „Temeljna prava na sudovima i regulacija“ (Fundamental Rights In Courts and Regulation - FRICoRe). Projekt se financira iz sredstava Programa pravosuđe Europske unije, kao nastavak projekta „Put k učinkovitom pravosuđu u Europi“ (RE-Jus) koji se provodio u razdoblju od 2016. do 2018. godine.

Pročitaj više

Akademija za europsko pravo (ERA) zapošljava Voditelja programa - Rok prijave: 31. kolovoz 2021.

Akademija za europsko pravo (ERA) objavila je oglas o zapošljavanju Voditelja programa.

Pročitaj više

Poziv za sudjelovanje na seminaru „Ravnopravnost spolova“ Akademije za europsko pravo (ERA), Tallinn, 23. i 24. rujna 2021. Rok za prijavu: 15. srpnja 2021. u 12:00 sati

Akademija za europsko pravo (ERA), u suradnji s Pravosudnom akademijom, organizira seminar za suce pod nazivom „Ravnopravnost spolova“, koji će se održati 23. i 24. rujna 2021. u Tallinnu.

Pročitaj više
Ostale vijesti

Kalendar događanja

«Srpanj 2021»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Maksimirska cesta 63
10 000 Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 01/2357 626

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn

Izjava o privatnosti

Korištenje kolačića (cookies)