Pravosudna akademija

Praktični vodič za sudjelovanje na besplatnim seminarima u organizaciji ERA-e

Većina seminara koje organizira Akademija za europsko pravo održavaju se u Trieru u Njemačkoj. Najednostavnije i najbrže prijevozno sredstvo je avion koji vozi iz Zagreba za Luxembourg. Let je rijetko izravan te putnici presjedaju u zračnoj luci u Münchenu ili Beču. Trier je od zračne luke u Luxembourgu udaljen svega tridesetak minuta vožnje automobilom (taksijem). Sudionici seminara imaju poseban popust ukoliko koriste Taxi Franken koji je potrebno rezervirati najmjanje 24 sata prije leta. Cijena taksija od zračne luke u Luxembourgu do Triera niža je ukoliko se dijeli s drugim putnicima, te za jednu osobu iznosi 50 eura, a za dvije osobe 30 eura. Na ovom linku možete rezervirati taksi: http://www.taxi-franken.de/era/indexe.php

Ukoliko putujete osobnim automobilom, ERA će Vam nadoknaditi troškove putovanja u iznosu od 0,22 eura po kilometru.

Kako biste ostvarili pravo povrata troškova putovanja, koji se za svaki seminar nadoknađuju do iznosa od 400 do 500 eura, potrebno je čuvati orginalne putne karte, boarding propusnice i ostale prijevozne karte koje treba priložiti Vašem zahtjevu za povratom troškova putovanja.

Što se tiče smještaja, ERA sudionicima seminara osigurava smještaj u jednom od hotela koji imaju ugovor s ERA-om u neposrednoj blizini mjesta održavanja seminara.
 

Kalendar događanja

«Svibanj 2021»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Ulica grada Vukovara 49
Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 371 4540
Faks: 371 4549

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn

Izjava o privatnosti

Korištenje kolačića (cookies)