Pravosudna akademija

Edukacija stečajnih upravitelja

Pravosudna akademija, sukladno odredbama Zakona o Pravosudnoj akademiji, provodi stručno usavršavanje stečajnih upravitelja organiziranjem stručnih radionica.

Pročitaj više

Obavijest o promjeni sjedišta

Obavještavamo Vas da je od 1. lipnja 2021. sjedište Pravosudne akademije u Maksimirskoj 63 (zgrada Ministarstva pravosuđa i uprave)

Pravosudna akademija obavještava da su otvorene prijave za sljedeće webinare za stečajne upravitelje

1. Stečajni upravitelj - prava, dužnosti i obveze , voditelji su Željko Šimić, VTSRH i Srđan Gavranić, TSDU – 21. rujna 2021.
2. Porezni aspekt u stečajnom postupku, voditelji su Domagoj Bakran i Marija Zuber, RRIF – 24. rujna 2021., Osijek (radionica UŽIVO)
3. Namirenje stečajnih vjerovnika, vjerovnika stečajne mase, izlučnih i razlučnih vjerovnika, voditelji su Željko Šimić i Jasna Lekić, VTSRH – 27. rujna 2021.
4. Zaključenje i obustava stečajnog postupka, voditelji su Katarina Franković i Srđan Gavranić, TSDU - 8. listopada 2021.
5. Porezni aspekt u stečajnom postupku, voditelji su Domagoj Bakran i Marija Zuber, RRIF - 15. listopada 2021., Zagreb (radionica UŽIVO)
6. Osnove stvarnog prava, voditelji su Jelena Čuveljak, VTSRH i Željko Pajalić, VSRH – 4. studenoga 2021.
7. Stečajni, razlučni i izlučni vjerovnici - voditelj je Željko Šimić, VTSRH – 15. studenoga 2021.
8. Predstečajni postupak - voditelj je Željko Šimić, VTSRH – 29. studenoga 2021.
9. Unovčenje imovine stečajnog dužnika - voditelji su Željko Šimić i Ivica Omazić, VTSRH – 1. prosinca 2021.

Također napominjemo da se Vaše sudjelovanje na webinaru/radionici evidentira u bazi Ministarstva pravosuđa i uprave odmah nakon održavanja webinara/radionice.
Skenirane potvrde o sudjelovanju će Vam biti naknadno poslane na e-mail adresu

Poziv za prijave na radionice za stečajne upravitelje u sklopu projekta „Podrška jačanju okvira za stečajne upravitelje u Hrvatskoj“

Pravosudna akademija uz podršku Službe za potporu strukturnim reformama Europske komisije ("SRSS") i Europske banke za obnovu i razvoj ("EBRD") organizira radionice za stečajne upravitelje u trajanju od jednog dana na sljedeće teme:

Pročitaj više

Javni poziv za iskazivanje interesa za vođenje radionica u okviru aktivnosti stručnog usavršavanja Pravosudne akademije za stečajne upravitelje u 2020. godini

Pravosudna akademija objavljuje javni poziv za iskazivanje interesa za vođenje radionica u okviru aktivnosti stručnog usavršavanja Pravosudne akademije za stečajne upravitelje.

Pročitaj više

Kalendar događanja

«Srpanj 2021»
  • Po
  • Ut
  • Sr
  • Če
  • Pe
  • Su
  • Ne

Kalendar događanja Pravosudne akademije

Download

Maksimirska cesta 63
10 000 Zagreb

Kontaktirajte nas e-mailom

Tel: 01/2357 626

© Pravosudna akademija - sva prava pridržana.

Izrada web stranica Virtus Dizajn

Izjava o privatnosti

Korištenje kolačića (cookies)